Stageplan co-assistenten SEH

OLVG biedt Keuze – Stageplaatsen aan voor co-assistenten. Indien je interesse hebt, neem je contact op met het leerhuis van OLVG. Zij kunnen dan in overleg met je universiteit kijken of je geplaatst kan worden.

De stage is in Principe voor 6 weken, en vindt plaats op locatie Oost of locatie West. Je werkt op de SEH onder supervisie van SEH artsen. Je ziet en behandelt patiƫnten en stemt waar nodig af met alle mogelijke andere specialismen.

Tijdens je stage leer je van alles en nog wat over de acute zorg. Belangrijker is dat je in deze (laatste) fase van je opleiding eindelijk toe bent aan het zelfstandiger werken. Je wordt echt onderdeel van het team en je bent niet langer misbaar, maar onmisbaar. Het belangrijkste leerdoel bij deze stage is dan ook het maken van de overgang van co-assistent naar arts-assistent. Nadat je de patient beoordeel hebt, formuleer je je eigen behandelplan en dat plan leg je voor aan je supervisor. Het is dus niet meer de bedoeling om alleen je bevindingen te delen, en de supervisor de besluiten te laten nemen – nee je moet nu zelf gaan nadenken, en je stemt af met je supervisor.

Je voert in de eerste week een introductiegesprek met je stagebegeleider, halverwege bespreek je of toekomt aan je leerdoel en na afloop bespreek je het resultaat van je stage.